Graveren

Veel van onze pennen kunnen worden gegraveerd met een persoonlijke tekst. Deze tekst kunt u opgeven tijdens de bestelprocedure in de webshop in het vak graveertekst.


Graveren in metalen (RVS) pennen


RVS pennen graveren wij met een diamant. Bij een dergelijke bewerking blijft de gravure dezelfde kleur en is dus tamelijk onopvallend. (wordt ook wel een blindgravure genoemd) Teksten met 2 regels worden altijd gecentreerd.

U kunt kiezen uit verschillende lettertypes: Blokletter, blokletter cursief of een schrijfletter. Op de afbeelding een voorbeeld van de lettertypes. Het gewenste lettertype kunt u opgeven bij de opties tijdens het bestelproces. Wanneer u geen keuze maakt, wordt altijd een rechte blokletter gebruikt. Een gravure wordt normaal 90 graden vanaf de clip op een dopzijde geplaatst, tenzij anders door u tijdens het proces aangegeven. Tevens kunt u bij de opties aangeven of de persson rechts- of linkshandig is, dit i.v.m. de leesbaarheid van de gravure.

Graveren in gelakte pennen

Pennen met een laklaag kunnen wij ook graveren. Veel pennen met een laklaag hebben een messing ondergrond, waardoor de gravure doorgaans goudkleurig tevoorschijn komt. Afhankelijk van de kleur van de details passen wij de kleur van de gravure voor u aan.

 

Mocht u nog vragen hebben over het graveren of het aanbrengen van logo’s bij grotere aantallen,

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06-53774708 of stuur ons een mail info@vulpenhuis.nl

Graveren