Levering & Retourneren

Geschenkverpakking: 

Alle producten worden in geschenkverpakking afgeleverd.

Verzending van uw bestelling:

Bestellingen worden bezorgd door PostNL en PostNL Pakketten. U krijgt daarom van ons bij elke bestelling een 3S nummer per mail toegezonden. Met dit nummer kunt u op de site van PostNL www.tracktrace.nl het verzendtraject van uw pakket volgen.

!! Op een postbusadres levert PostNL geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo !!
Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Verzendkosten Nederland:

Bestellingen vanaf 100,- worden franco verzonden. De verzendkosten voor pakketten die dus niet door de brievenbus passen, bedragen € 5,95 per bestelling, Bij bestellingen de met de brievenbuspost kunnen worden verzonden, brengen wij € 3,95 in rekening.

Levertijden:

Alle artikelen in onze webshop waar geen uitzonderingsindicatie bijstaat worden volgens de tabel geleverd. Een deel van de artikelen hebben wij niet op voorraad, het betreft hoofdzakelijk de exclusieve producten van het merk Montblanc. In dit uitzonderlijke geval wordt U van de geschatte levertijd altijd persoonlijk op de hoogte gesteld na uw bestelling.

Afleverdag – Nederland:

Besteldag op de website / Thuisbezorging

maandag (tot 14.00 uur) - dinsdag
dinsdag (tot 14.00 uur) - woensdag
woensdag (tot 14.00 uur) - donderdag
donderdag (tot 14.00 uur) - vrijdag
vrijdag (tot 14.00 uur) - zaterdag
zaterdag - dinsdag
zondag - dinsdag

Buitenlands afleveradres:

Voor bestellingen die verzonden worden naar een buitenlands adres gelden onderstaande levertijden als indicatie. Bestellingen binnen Europa boven de 150,- worden franco verzonden. Alle pakketten worden met trace-code verzonden. Brievenbuspost heeft GEEN trace-code.

EU-landen
Pakket € 13,- (m.u.v. Ierland € 18,50) / Brievenbuspost € 4,35
2 tot 3 werkdagen

Retourneren:

Het kan voorkomen dat u een product wilt retourneren. Dit kan binnen 7 werkdagen na aflevering, mits de geleverde artikelen zich in de ongeopende en originele verpakking bevinden en onbeschadigd zijn. In de Algemene Voorwaarden vindt u aan welke vereisten u moet voldoen. Let op: de kosten van de retourzending komen voor uw eigen rekening. U dient ons op voorhand schriftelijk of per e-mail op de hoogte te stellen van het annuleren van de overeenkomst. Nadat het product door ons is ontvangen zal het restitutieproces in gang worden gezet. Normaliter duurt het 1-2 werkdagen voordat het betaalde bedrag terug te zien is op de rekening. Retouren dienen te worden verzonden aan:

Vulpenhuis
Meander 151
6825 MB ARNHEM
Nederland / Netherlands